CultuurWerkt! voor culturele instellingen

CultuurWerkt! inspireert en verrast al meer dan 20 jaar medewerkers van bedrijven met hét culturele lidmaatschap. Wij inspireren werkend Nederland met de content die CultuurWerkt! deelt en de aanbiedingen die op het platform te vinden zijn. Landelijk werken we samen met zo’n tweehonderd bedrijven waarmee we meer dan 160.000 medewerkers bereiken. Hiermee zijn wij marktleider in het verbinden van cultuur met het bedrijfsleven.

Voor nieuw publiek

Ben je als cultuurmaker op zoek naar (nieuw) publiek voor je concert, tentoonstelling of voorstelling? CultuurWerkt! biedt je een platform om dit te realiseren.

Heeft jouw programma of productie meer aandacht nodig? Wij denken als ondernemende en flexibele partner mee om meer bekendheid te generen. Meer dan 60.000 gebruikers ontvangen onze e-mailings vol inspiratie: van de wekelijkse aanbodmails en gepersonaliseerde specials tot onze inhoudelijke Magazine-mailing.

Via onze nieuwsbrieven worden de medewerkers gewezen op nieuw aanbod en hebben zij direct toegang tot het CultuurWerkt! inspiratieplatform of onze app. Hier vinden zij niet alleen de culturele agenda maar hebben ook toegang tot verdiepende artikelen, achtergrondverhalen, interviews, recensies en overzichten van het aanbod.

Laat jouw nieuwe cultuurfans kennis maken met jouw voorstelling, concert of tentoonstelling en krijg meer publiciteit.

Meer weten of even kennismaken?

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Plan dan een meeting met Kirsten via onderstaande button en laat je verrassen door de mogelijkheden.

Kennismaking inplannen

Cultuur op de Werkvloer

CultuurWerkt! heeft als missie werkend Nederland te inspireren en te activeren. Dit doen we onder andere door middel van Cultuur op de Werkvloer. Zo wordt de werkvloer jouw podium!

Via het CultuurWerkt! platform bieden wij de mogelijkheid om jouw voorstelling onder de aandacht te brengen bij tweehonderd bedrijven. We vertellen de bij ons aangesloten bedrijven doorlopend over de mogelijkheden en effecten van Cultuur op de Werkvloer. Het doel: medewerkers verrassen, inspireren en energie geven. Door een energieke break van hun werkdag gaan ze anders kijken en denken.

Werk op de Cultuurvloer

Een culturele instelling als werkplek. Een andere omgeving inspireert, motiveert en geeft energie. Bij veel culturele instellingen worden op verschillende momenten van de dag ruimtes niet gebruikt. Deze ruimtes zijn vaak zeer geschikt voor bijeenkomsten met verschillende doeleinden. CultuurWerkt! biedt de mogelijkheid om deze ruimtes aan te bieden aan onze klanten.

Maandelijks versturen wij een mailing naar onze tweehonderd klanten waarin we – onder andere – vertellen over de positieve effecten van een inspirerende werkomgeving. CultuurWerkt! biedt de mogelijkheid om via ons platform jouw cultuurvloer onder de aandacht te brengen bij onze klanten.

Groepsarrangementen

Verbinden door middel van cultuur. Samen een culturele activiteit ondernemen zorgt voor verbinding, een gevoel van waardering en nieuwe inzichten bij medewerkers.

In onze mailings naar de beslissers bij onze klanten vertellen we over de invloed van het samen bezoeken van cultuur. CultuurWerkt! biedt de mogelijkheid om groepsarrangementen onder de aandacht te brengen van onze klanten. Adverteer met jullie arrangement op ons platform en bereik een nieuw publiek.

Eerst even overleggen?

We staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen en ideeën. We horen heel graag over jouw plannen en komen met plezier naar je toe. Je bent ook van harte welkom bij ons op kantoor midden in de Amsterdamse Pijp. Je kunt ons altijd even bellen of een berichtje sturen. Meteen een afspraak plannen? Geen probleem!

We staan voor je klaar!

Verstuur email

Kirsten Peerdeman

Accountmanager Culturele Partners

06 - 598 155 15
Michel Schreurs Verstuur email

Michel Schreurs

Directeur-bestuurder

06 - 868 534 16
Verstuur email

Félice Benda

Customer Success Manager

06 – 59 81 62 21
Verstuur email

Michelle Verhaak

Business Developer

06 - 598 187 55
Verstuur email

Busi Dawkins

Accountmanager

06 – 598 21 152