Wij maken medewerkers blij met kunst en cultuur

CultuurWerkt! is hét inspiratieplatform voor werkend Nederland. Bij ons vind je alles wat er op cultuurgebied speelt op één plek. Musicals, dans, toneel, musea, concerten, kindervoorstellingen en nog veel meer. Ontdek de mooiste en leukste diepte-interviews, recensies, video’s en podcasts en bestel tickets voor jou, je familie en je vrienden met aantrekkelijk voordeel.

Meer dan 600 voorstellingen en tentoonstellingen per jaar!

We werken samen met culturele instellingen door het hele land. Geniet van toneel, musea, theater, film, musicals, familievoorstellingen en concerten. Er is voor iedereen wat leuks. En via CultuurWerkt! boek je vaak met lekker voordeel je tickets.

Download de app

Dan heb je jouw favoriete culturele aanbiedingen en de beste artikelen altijd binnen handbereik!

Ontdek de culturele schatten van Eindhoven

Eindhoven, de stad waar technologische vooruitgang en creatieve expressie samenkomen in een harmonieuze symfonie. Deze stad, bekend als de geboorteplaats van Philips, heeft veel meer te bieden dan alleen industrie. Voor de culturele avonturiers onder ons is Eindhoven een ware schatkist vol artistieke ontdekkingen. Laten we ons verdiepen in enkele van de meest betoverende culturele hotspots die deze Brabantse stad rijk is.

Glitter en glamour: de betoverende historie van het Filmfestival van Cannes

In de sprankelende wereld van cinema is er één evenement dat de harten van filmmakers, sterren en filmfanaten over de hele wereld sneller doet kloppen - het prestigieuze Filmfestival van Cannes. Al meer dan zeven decennia lang heeft dit festival de schijnwerpers gericht op de kunst van het filmmaken, en heeft het de standaard gezet voor wat cinema kan zijn. Van bescheiden begin tot mondiale fenomeen, laten we ons onderdompelen in de betoverende geschiedenis van het Filmfestival van Cannes.

Holiday on Ice laat al 80 jaar z'n sporen na

In de schitterende wereld van entertainment zijn er weinig spektakels die zo iconisch en betoverend zijn als Holiday on Ice. Sinds zijn bescheiden begin heeft dit bevroren podium de harten van miljoenen veroverd en generaties lang verwonderd met zijn mix van elegantie, technisch meesterschap en ongeëvenaarde creativiteit. Laten we eens teruggaan in de tijd en de boeiende geschiedenis van dit unieke culturele fenomeen verkennen.

Geniet van het mooiste van kunst en cultuur

Een cadeau van je werkgever

Je krijgt het abonnement van je werkgever cadeau. Ideaal om je mentale vitaliteit en de privé-werkbalans een boost te geven.

Laat je inspireren

Op basis van je voorkeuren ontvang je wekelijks de nieuwste artikelen en divers cultureel aanbod in je mailbox.

Boek met voordeel!

En wil je naar een theater, museum of voorstelling toe? Dan boek je eenvoudig en vaak met aantrekkelijk voordeel tickets voor jou, je familie en je vrienden.

Wat gebruikers zeggen over CultuurWerkt!

Ans Maas van Aloysius Stichting

Het was fantastisch! Een prachtige avond in Scheveningen, met een combinatie van musici die we nog nooit gezien of gehoord hadden nu zo mooi dichtbij.

Nan van Welsem van Amerpoort

Leuke informatieve berichten, voor ieder wat wils. Top.

José Bechtold van Stichting SIG

Leuk dat ik actief geattendeerd word op mijn interessegebied!

René Bot van ASVZ

Alleen maar complimenten! Mooi dat je via jullie goed geïnformeerd wordt over het aanbod. Ga gerust door met de mooie aanbiedingen.

Jacqueline Roelse van iHub

Top wat jullie allemaal organiseren. Je krijgt wel een boost als je vrijkaartjes wint! Ik mocht het onlangs meemaken: zeer gewaardeerd.
?