Hét cultureel lidmaatschap voor werkend Nederland


Kunst en cultuur als arbeidsvoorwaarde.
Voor nieuwe energie en creativiteit binnen het bedrijfsleven.

#kunststaatnooitstil


Per definitie staan kunst en cultuur nooit stil. Al wordt deze sector nu bijna tot stilstand gebracht, het staat niet stil. Kunst beweegt en zoekt meteen naar nieuwe wegen. Live streams van concerten, een virtuele wandeling door een museum of tips om zelf als kunstenaar aan de slag te gaan. Laten we online genieten van kunst & cultuur en uitkijken naar de dag dat alle zalen weer open gaan. In de tussentijd laat je inspireren door onze nieuwsbrief of bekijk ons nieuwe aanbod voor thuis. Zet de beweging voort. Stilstaan doen we niet aan.

CultuurWerkt! inspiratienieuwsbrief

Innovativiteit viert hoogtij in surrealistische tijden als deze. Petje af voor iedereen die nu creatief is en inspireert.

Laten we dit vasthouden, geduld hebben en uitkijken naar de dag dat alle zalen weer opengaan. Iedere week delen we de beste online kunst- en cultuurtips en zetten ze op een rijtje. Dus laat je inspireren en beweeg met ons mee!

Nieuwsbrief 1: introductie
Nieuwsbrief 2: lunchconcerten
Nieuwsbrief 3: beweging
Nieuwsbrief 4: lucht
Nieuwsbrief 5: lichtpuntjes
Nieuwsbrief 6: vermaak
Nieuwsbrief 7: ruimte
Nieuwsbrief 8: zorg
Nieuwsbrief 9: muziek
Nieuwsbrief 10: woorden

Maatregelen coronavirus

Beste cultuurliefhebber,

Mocht je kaarten hebben geboekt en heb je vragen hierover, neem contact op met de betreffende locatie. De komende periode zijn wij zoals gebruikelijk te bereiken op 020-788 88 11 of via info@cultuurwerkt.nl. Heb je vragen over het lidmaatschap? Neem dan gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet,
Team CultuurWerkt!

nbe.nl

Je gebruikt een oude browser, waardoor deze website niet werkt.
Update naar een modernere browser.