Raad van Toezicht - foto Madelon Dielen

CultuurWerkt! verwelkomt nieuwe leden Raad van Toezicht

08 december 2022 door Redactie CultuurWerkt!
Stichting CultuurWerkt! heeft na vandaag een vernieuwde Raad van Toezicht. Het toezichtsorgaan verwelkomt Suzanne van der Cammen, Kheireddine Moussaoui en Hans Moolhuijsen als respectievelijk lid, secretaris en penningmeester. Zij voegen zich bij voorzitter Suzanne van Dommelen en vice-voorzitter Michael Huijser. Tegelijkertijd zijn oud-voorzitter Eric Traa en leden Aukje Nauta en Kassandra Dommisse afgetreden.

Fotografie: Madelon Dielen

Mooie mix 

Nieuwbenoemd voorzitter Suzanne van Dommelen, in het dagelijks leven zakelijk directeur van TivoliVredenburg, is blij met de nieuwe aanwas: “Ik vind het ontzettend leuk dat de nieuwe samenstelling van de raad heel divers is. Er is een mooie mix in leeftijd, geslacht en achtergrond. Ook qua werkervaring in de culturele wereld dan wel het bedrijfsleven is het mooi in balans. Dat geeft een frisse kijk op de zaken. En natuurlijk heel belangrijk: alle leden van de raad zijn gepassioneerd over het belang van kunst en cultuur voor het bedrijfsleven.” 

“Ik zie het als mijn belangrijkste doel, als nieuwe voorzitter, om onze nieuwe raad zo goed mogelijk te laten functioneren als team om al die rollen te kunnen invullen. Zodat we samen van maximale toegevoegde waarde kunnen zijn voor CultuurWerkt! in het volbrengen van haar missie."

Overzicht nieuwe leden 

De raad heeft met de nieuwe leden haar expertise versterkt op het gebied van HR en (online) strategie-ontwikkeling. Hieronder volgt een kort overzicht van de nieuwe leden en hun achtergrond.

Hans Moolhuijsen 

Hans Moolhuijsen is Financieel Directeur van Sena en penningmeester van het Filmtheater in Hilversum. De carrière van Moolhuijsen kenmerkt zich door financiële rollen bij onder meer ManpowerGroup en Randstad. Hij is daardoor logischerwijs verantwoordelijk voor de financiële portefeuille binnen de Raad van Toezicht. 

Suzanne van der Cammen 

Suzanne van der Cammen is Marketing Director bij Indeed,verantwoordelijk voor België en Nederland. Eerder was ze werkzaam als marketingdirecteur bij YoungCapital en Randstad. Binnen de Raad van Toezicht houdt Van der Cammen toezicht op de portfolio’s HR en Marketing. 

Kheiredinne Moussaoui 

Kheiredinne Moussaoui is vastgoedontwikkelaar a.i. bij de Politie. Eerder groeide hij bij de Royal Schiphol Group uit van trainee tot Strategisch adviseur van de COO. Moussaoui combineert zijn functie als secretaris binnen de Raad van Toezicht met meerdere nevenactiviteiten, is voorzitter van NZF, examinator bij de Hogeschool van Amsterdam en is onder andere ambassadeur van de Veerstichting. 

Over CultuurWerkt! 

CultuurWerkt! is hét culturele platform voor werkend Nederland. Vol cultureel aanbod met gezond voordeel en een veelzijdig online magazine. Het magazine inspireert je met diepte-interviews, recensies, video’s en podcasts. Daarnaast vind je een overzicht van meer dan 120 activiteiten waaronder musicals, dans, toneel, musea, concerten en kindervoorstellingen. Ideaal om je collega’s, familie en vrienden eens mee te nemen naar een cultureel uitje. 

Zittende leden

Suzanne van Dommelen 

Suzanne van Dommelen is zakelijk directeur bij TivoliVredenburg en heeft een schat aan ervaring binnen de cultuursector. Zo had ze tussen 2003 en 2017 een eigen bedrijf in de theaterwereld en werkte ze voor EndeMol Shine. Van Dommelen is de voorzitter van de Raad van Toezicht. 

Michael Huijser 

Michael Huijser is sinds 2016 algemeen directeur van Het Scheepvaartmuseum. Hij is ruim 25 jaar werkzaam in de internationale kunst- en museumwereld. Huijser was in het verleden directeur van museum Het Rembrandthuis, het Zuiderzeemuseum en één van de initiatiefnemers van de internationale kunstbeurs Art Rotterdam. Binnen de Raad van Toezicht is Huijser vice-voorzitter.