CultuurWerkt! voor werkgevers en de cultuursector

De kracht en diversiteit van cultuur

CultuurWerkt! brengt meer dan vierhonderd cultuurpartners, tweehonderd bedrijven en ruim 160.000 werknemers samen. We zijn daarmee marktleider in het verbinden van organisaties en cultuurmakers. Met CultuurWerkt! als spin in het web ervaart werkend Nederland de kracht en diversiteit van cultuur. Want deze mooie sector verdient volop belangstelling en bezoekers, en de werkende mens op zijn beurt inspiratie en creativiteit en ontspanning!

Al twintig jaar CultuurWerkt!

Zo’n twintig jaar geleden vroeg Joop van den Ende zich af hoe hij nog meer bezoekers naar zijn musicalproducties kon trekken. In de weekenden waren de zalen goed gevuld. Maar een gemiddelde doordeweekse werkdag was een stuk minder populair. Zijn idee ontwikkelde zich tot een bedrijf dat het hele culturele bestel steunt.

Dit is ons verhaal

Vragen?

Dit zijn jouw contactpersonen.

Verstuur email

Michelle Verhaak

Business Developer

06 - 598 187 55
Verstuur email

Kirsten Peerdeman

Accountmanager Culturele Partners

06 - 598 155 15
Verstuur email

Félice Benda

Customer Success Manager

06 – 59 81 62 21
Verstuur email

Busi Dawkins

Accountmanager

06 – 598 21 152
Michel Schreurs Verstuur email

Michel Schreurs

Directeur-bestuurder

06 - 868 534 16
Verstuur email

Ismay Reverda

Business Developer

06 - 868 533 44

Ben jij de volgende aanwinst voor ons team?

Nieuwsgierig geworden?

We kunnen ons voorstellen dat je een hoop vragen hebt over CultuurWerkt!, hoe het platform werkt en nog veel meer. Kijk dan gauw bij onze veelgestelde vragen om de antwoorden te vinden die je zoekt!

Veelgestelde vragen

Jaarverslag 2022

Voor CultuurWerkt! was 2022 het jaar van herstellen na corona. Dit jaar hebben we veel geïnvesteerd in nieuwe medewerkers en een marketingstrategie om de omzet die we gedurende de coronaperiode, als gevolg van het feit dat bedrijven hebben bezuinigd en de culturele sector dicht was, zijn kwijtgeraakt weer terug te krijgen.