Verbeter werkgeluk, vitaliteit en creativiteit

CultuurWerkt! is een unieke secundaire arbeidsvoorwaarde. Wij verlagen de drempel tot cultuurbezoek voor je medewerkers met hoge, exclusieve kortingen en wekelijkse winacties. Dat verbetert aantoonbaar het werkgeluk, de vitaliteit en creativiteit van jouw team.

De effectiviteit is volgens wetenschappelijk onderzoek vergelijkbaar met het aanbieden van een sportabonnement!

De voordelen van CultuurWerkt!

Employee engagement

Vind en behoud toptalent in je organisatie door waardering en onderscheidende arbeidsvoorwaarden.

Duurzame inzetbaarheid

Met CultuurWerkt! verbeter je de werk-privébalans van je medewerkers. Dit leidt tot 14% meer vitaliteit!

Stimuleer creativiteit

Creativiteit zorgt voor vindingrijkheid, goede sociale vaardigheden en een groter probleemoplossend vermogen.

Met CultuurWerkt! genieten jouw medewerkers van exclusieve kortingen op culturele activiteiten in hun buurt, zoals musea, musicals en concerten. We bieden op maat gemaakte inspiratie via onze app, e-mail, het online magazine en een persoonlijk dashboard op de CultuurWerkt!-website. Met onze winacties maakt jouw team zelfs kans op vrijkaarten voor diverse evenementen, waarvan de waarde vaak de lidmaatschapskosten overstijgt.

Door CultuurWerkt! als arbeidsvoorwaarde aan te bieden, verhoog je medewerkersbetrokkenheid en stimuleer je duurzame inzetbaarheid en creativiteit, terwijl je je organisatie positioneert als voorstander van culturele groei en maatschappelijke impact.

Chantal Hofenk, Personeelsadviseur van Dijklander Ziekenhuis

CultuurWerkt! is een instrument om een positieve balans tussen werk en privé te creëren, door het abonnement kan het ziekenhuis laten zien dat het aandacht heeft voor de medewerker. Juist die goede balans heeft ook zijn neerslag op stukje vitaliteit en gezondheid van medewerkers.

Nicole Hopster, Communicatiemedewerker van Warande

Onze collega's zijn altijd superpositief over CultuurWerkt!. Zeker als er vrijkaarten zijn gewonnen door mensen, maar ook door hoe alles geregeld is. Je merkt dat mensen dat echt waarderen. Door de aantrekkelijke kortingen en de winacties ga je vaker uit.

Tom Klomberg, HR Consultant Compensation & Benefits van G4S

CultuurWerkt! is een efficiënt georganiseerde organisatie waarmee een effectieve samenwerking mogelijk is. Als werkgever worden we maximaal gefaciliteerd, terwijl we er zo min mogelijk administratief werk aan hebben. Ik raad CultuurWerkt! aan bij anderen en doe dat ook regelmatig als ik vakgenoten spreek!

Saskia Zaal, Coördinator van Amstelring Ledenservice

We vinden het belangrijk dat onze leden de kans krijgen om erop uit te gaan en te genieten van kunst en cultuur. Je laten inspireren door nieuwe ideeën, vormen, kleuren en geluiden komt op iedere leeftijd de gezondheid ten goede. Dat onze leden goed gebruik maken van het CultuurWerkt! abonnement, blijkt uit de enthousiaste reacties die wij regelmatig ontvangen.
Meer informatie aanvragen

We staan voor je klaar!

Verstuur email

Busi Dawkins

Accountmanager

06 – 598 21 152
Verstuur email

Félice Benda

Customer Success Manager

06 – 59 81 62 21
Verstuur email

Ismay Reverda

Business Developer

06 - 868 533 44
Verstuur email

Kirsten Peerdeman

Accountmanager Culturele Partners

06 - 598 155 15
Michel Schreurs Verstuur email

Michel Schreurs

Directeur-bestuurder

06 - 868 534 16
Verstuur email

Michelle Verhaak

Business Developer

06 - 598 187 55