Verhoog de mentale vitaliteit van je medewerkers

Het goud van je organisatie

Medewerkers zijn eigenlijk altijd al het goud van organisaties geweest. En anno 2022 is dat voelbaarder dan ooit. Met 130 vacatures per 100 werkenden heb je als werkgever de verantwoordelijkheid om je werknemers tevreden en vitaal te houden.

Bij vitaliteit denk je vaak aan meer bewegen, je fit voelen en sporten. Minder snel denk je aan mentale vitaliteit terwijl dat juist een enorm belangrijk aspect is. Zo dragen werkstress, slecht timemanagement en somberheid bij aan verminderde vitaliteit.

Creativiteit is onmisbaar in het bedrijfsleven

Download het whitepaper en lees waarom kunst en cultuur onmisbaar zijn in een toekomstbestendige organisatie. Ook geven we je 4 tips om creativiteit op de werkvloer te stimuleren.

Download whitepaper

Goed werkgeverschap

Wist je dat onderzoek uitwijst dat werknemers creatiever, gelukkiger en effectiever worden als ze regelmatig in aanraking komen met cultuur? En dat zij dan meer werkgeluk ervaren en er een gezonde privé-werkbalans op nahouden?

Op die manier bied je het hoofd aan thema’s zoals mentale vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en goed werkgeverschap. En waar regelmatig sporten voor een vitaal lichaam zorgt, zorgt cultuur voor een vitale geest. In de praktijk faciliteer je als werkgever vaak wel het sporten, maar geen cultuur. Dat mag en kán anders.

De voordelen van CultuurWerkt!

Inspirerend aanbod

Dagelijks culturele inspiratie en activatie

Arrangementen

Cultuur op de werkvloer en speciale teamuitjes

Gezonde werknemers

Mentaal vitalere en creatievere werknemers

Cultuur op de werkvloer

We helpen werkgevers ook om juist na de Corona-periode cultuur dichter bij de mensen te brengen en organisaties sterker te maken. CultuurWerkt! biedt trainingen en inspiratiesessies op culturele locaties of op de werkvloer, en arrangementen voor die jaarlijks terugkerende personeelsuitjes. Zo maken werknemers kennis met cultuur in de breedste zin van het woord – en ga je als werkgever creatief om met thema’s zoals duurzame inzetbaarheid, werkgeluk en een gezonde privé-werkbalans.

Werken op de cultuurvloer

Ben je die standaard vergaderzalen beu en op zoek naar een frisse omgeving om een brainstorm, werkoverleg of belangrijke team meeting te organiseren? Neem dan contact met ons op. Onze culturele partners zetten hun deuren wagenwijd voor je open tijdens of buiten bezoekuren. Uiteraard is dit ook te combineren met een culturele activiteit voor of na je zakelijke bijeenkomst.

Groeps-arrangementen

Spreek je relaties of collega’s eens in een andere setting en zoek samen ontspanning en verbinding, offline én online. Ga samen kunst kijken in een virtueel museum of bezoek een spetterende musical in het Beatrix Theater. Je kunt ook een museum bezoeken in combinatie met een tour op een rondvaartboot. Of ga met de kinderen van relaties / collega’s naar een spectaculaire kindervoorstelling. Kortom, een unieke gelegenheid om samen op een andere manier van gedachte te wisselen en iets moois te beleven.

Dit is wat onze klanten zeggen

Saskia Zaal, Coördinator van Amstelring Ledenservice

In ons uitgebreide dienstenpakket is ook een abonnement op CultuurWerkt! te vinden. We vinden het namelijk belangrijk dat onze leden de kans krijgen om erop uit te gaan en te genieten van kunst en cultuur. Je laten inspireren door nieuwe ideeën, vormen, kleuren en geluiden komt op iedere leeftijd de gezondheid ten goede. Met een abonnement op CultuurWerkt! maakt Amstelring Ledenservice het mogelijk om voordelig een mooie theatervoorstelling, een indrukwekkende expositie, een ontroerend concert en een fijne film te bezoeken. Dat onze leden goed gebruik maken van het abonnement, blijkt uit de enthousiaste reacties die wij regelmatig ontvangen.

Nicole Hopster, Communicatiemedewerker van Warande

Onze collega's zijn altijd superpositief over CultuurWerkt!. Zeker als er vrijkaarten zijn gewonnen door mensen, maar ook door hoe alles geregeld is. Je merkt dat mensen dat echt waarderen. Door de aantrekkelijke kortingen en de winacties ga je vaker uit.

Chantal Hofenk, Personeelsadviseur van Dijklander Ziekenhuis

We zochten naar een bijdrage aan de gezondheid, vitaliteit en een goede balans tussen privé en werk. Juist die goede balans heeft ook zijn neerslag op stukje vitaliteit en gezondheid van medewerkers.

CultuurWerkt! is een instrument om een positieve balans tussen werk en privé te creëren, door het abonnement kan het ziekenhuis laten zien dat het aandacht heeft voor de medewerker.

Tom Klomberg, HR Consultant Compensation & Benefits van G4S

CultuurWerkt! is een efficiënt georganiseerde organisatie waarmee een effectieve samenwerking mogelijk is. Als werkgever worden we maximaal gefaciliteerd, terwijl we er zo min mogelijk administratief werk aan hebben. Ik raad CultuurWerkt! aan bij anderen en doe dat ook regelmatig als ik vakgenoten spreek!
Meer informatie over wat we voor jouw medewerkers kunnen betekenen?

We staan voor je klaar!

Verstuur email

Sophie Schade

Business Developer

06 – 598 21 152
Verstuur email

Michelle Verhaak

Business Developer

06 - 598 187 55
Verstuur email

Félice Benda

Customer Success Manager

06 – 59 81 62 21
Verstuur email

Betül Bilman

Business Developer

06 - 868 536 93
?