Een betere mentale vitaliteit

Wist je dat onderzoek uitwijst dat werknemers creatiever, gelukkiger en effectiever worden als ze regelmatig in aanraking komen met cultuur? En dat zij dan meer werkgeluk ervaren en er een gezonde privé-werkbalans op nahouden?

Op die manier bied je het hoofd aan thema’s zoals mentale vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en goed werkgeverschap. En waar regelmatig sporten voor een vitaal lichaam zorgt, zorgt cultuur voor een vitale geest. In de praktijk faciliteer je als werkgever vaak wel het sporten, maar geen cultuur. Dat mag en kán anders.

Meer dan 600 voorstellingen en tentoonstellingen per jaar!

Via het CultuurWerkt! platform weet je op elk moment wat er in Nederland en bij jou in de buurt aan cultuur te beleven valt.

Naast een online magazine vol aanbiedingen, interviews en leuke acties ontvang je wekelijks een selectie uit het Nederlandse cultuuraanbod in je inbox.

Tickets boek je eenvoudig online en vaak met een gezonde korting. Neem je familie, vrienden en collega's mee, want voor elke voorstelling kun je tot wel acht kaarten bestellen.

CultuurWerkt! in het kort

Gezonde werknemers

Feit! Cultuur heeft een aantoonbaar effect op de mentale vitaliteit en creativiteit van je collega's

Inspirerend aanbod

Dagelijks ontvangen je medewerkers culturele inspiratie en activatie. En boeken ze tickets met korting.

Arrangementen

Wij regelen cultuur op de werkvloer en speciale teamuitjes die nauw aansluiten op HR-thema's als werkgeluk en inclusiviteit.

Trotse partner van 200 organisaties

Tom Klomberg, HR Consultant Compensation & Benefits van G4S

CultuurWerkt! is een efficiënt georganiseerde organisatie waarmee een effectieve samenwerking mogelijk is. Als werkgever worden we maximaal gefaciliteerd, terwijl we er zo min mogelijk administratief werk aan hebben. Ik raad CultuurWerkt! aan bij anderen en doe dat ook regelmatig als ik vakgenoten spreek!

Nicole Hopster, Communicatiemedewerker van Warande

Onze collega's zijn altijd superpositief over CultuurWerkt!. Zeker als er vrijkaarten zijn gewonnen door mensen, maar ook door hoe alles geregeld is. Je merkt dat mensen dat echt waarderen. Door de aantrekkelijke kortingen en de winacties ga je vaker uit.

Saskia Zaal, Coördinator van Amstelring Ledenservice

We vinden het belangrijk dat onze leden de kans krijgen om erop uit te gaan en te genieten van kunst en cultuur. Je laten inspireren door nieuwe ideeën, vormen, kleuren en geluiden komt op iedere leeftijd de gezondheid ten goede. Dat onze leden goed gebruik maken van het CultuurWerkt! abonnement, blijkt uit de enthousiaste reacties die wij regelmatig ontvangen.

Chantal Hofenk, Personeelsadviseur van Dijklander Ziekenhuis

CultuurWerkt! is een instrument om een positieve balans tussen werk en privé te creëren, door het abonnement kan het ziekenhuis laten zien dat het aandacht heeft voor de medewerker. Juist die goede balans heeft ook zijn neerslag op stukje vitaliteit en gezondheid van medewerkers.

Lees het nu!

Wil je hoe cultuur jou helpt om je medewerkers tevreden en vitaal te krijgen en houden? Lees dan nu ons whitepaper.

Whitepaper downloaden
Stuur mij het whitepaper toe

Wij worden beoordeeld met een 8,2!

Mikki van der Lans van Amsterdam UMC

In een museum leer je anders kijken, en vanuit een ander perspectief zie je andere mogelijkheden.

Cultuur levert meer op dan je denkt

Uit onderzoek blijkt dat theaterbezoek net zo veel aan werknemerstevredenheid bijdraagt als een netto loonsverhoging van €1250,- per jaar. Dat onderschrijven onder meer emeritus hoogleraar en hersenonderzoeker Dick Swaab, wetenschapsjournalist Mark Mieras en organisatiepsycholoog Aukje Nauta.

Wij staan voor je klaar!

Verstuur email

Niels Lauwers

Commercieel Manager

06 - 598 116 61
Verstuur email

Félice Benda

Customer Success Manager

06 – 59 81 62 21
Verstuur email

Michelle Verhaak

Business Developer

06 - 598 187 55
Verstuur email

Betül Bilman

Business Developer

06 - 868 536 93
Verstuur email

Sophie Schade

Business Developer

06 – 598 21 152
?