20% korting
Bestellen
Museum

Kasteel Hoensbroek

Breng een bezoek aan het allermooiste kasteel van Nederland

Breng een bezoek aan het allermooiste kasteel van Nederland 

De kasteelpoort van Kasteel Hoensbroek staat uitnodigend open én er zijn genoeg avonturen te beleven. Treed binnen in een wereld vol spannende kasteelavonturen! 

In dit enorme slot met meer dan veertig authentiek ingerichte kamers komen avonturen uit verre verledens tot leven. Aanschouw een heus riddergevecht, maak een dansje in de prachtige balzaal en beklim de Middeleeuwse toren. Zoek de geheime kamer, bibber in de eeuwenoude kerker en speel de spellen uit de tijd van ridder Hoen. Neem een selfie in de schandpaal op de binnenplaats en aanschouw een heus 'kotsgat' in de eetzaal. 

Voor jong & oud: altijd iets te beleven 

Volg de route uit de kasteelbrochure of kies voor een van de spannende en informatieve kasteeltochten. Tijdens vakanties worden er met regelmaat speciale activiteiten georganiseerd. En weer of geen weer een bezoek aan Kasteel Hoensbroek valt bij jong & oud in de smaak.

Benieuwd naar de rest ?

Login en krijg toegang tot alle aanbiedingen, vrijkaarten, prijsvragen, culturele tips en meer of meld jouw organisatie aan voor een CultuurWerkt! lidmaatschap

?